I'm in love, but the person does not even know it.

Som rubriken lyder så är jag alltså kär.. Vet inte om personen jag är kär i vet om de, eller känner av det att jag tycker om honom.
Det är ganska jobbigt att vet att man smsar för mycket, men det är bara ett bevis på att man tycker om någon så mycket som jag gör just nu..
Det är jobbigt att se att han gillar och kommenterar en annan tjejs statusar :/ De du har skrivit till mig, vet jag inte hur jag ska tolka de. Det känns som om han utnyttjar mig bara för att ligga, det gör mig förbannat ledsen. Hur kan man göra så och säga att man saknar en och att man är fin som man är. Aldrig har jag hört de från någon.Trodde verkligen att han tyckte om mig för den jag var..
Skickade ett sms till honom om att jag ville vet hur han kände och tyckte om mig och om oss. Fick som svar: " Asså jag gillar å vara med dig men jag vet inte hur mkt jag gillar dig.. Vet bara att jag har saker för mig å du smsar lite för mkt ;)". Hur ska man tolka detta svaret ?
Jag vet inte varför jag bryr mig så mycket om honom! Även fast det inte va nått mellan oss enligt honom så tycker jag om honom JÄVLIGT mycket! Varför ska alltid killar såras?! Det gör så jävla ont när dem gör det.
Va jag hatar att vara kär! Men det är en underbar känsla när dem andra också är kär i en.. men i mitt fall så är jag kär i honom men han är inte kär i mig.. :/ tycker om dig så sjukt mycket kan du bara inte förstå de....

RSS 2.0