oj här har man inte varit på ett tag

Här har det inte hänt så mycket sen i april.. Det har varit sommarlov och nu är mitt höstlov slut. Tillbaka till vardagen imon.. Det är inte långt kvar tills jag tar studenten... Till sommaren tar jag studenten, jag kan inte förstå att jag har gått i skolan i 12år. Det är länge men det kan bli ännu mer om jag ska läsa vidare.

Sommarlovet jobbade jag hela så jag var knappt ledig någonting.. jobbade nästan varje dag i två månader. Men det var kul att få tjärnat ihop lite egna pengar på egen hand. Det var en bra sommar tycker jag. Men det kunde vart lite mer sol och värme iaf.. Nu har jag även jobb på helgerna och så som vikarie, det är jättebra.. Nu på höstlovet har jag jobbat fyra dagar. Lite pengar får jag nästa månad iaf ^^. heheh. Trivs gör jag verkligen.. Snäll och go personal och goa vårdtagare. :) 

4 veckor gick i skolan innan vi skulle ut på praktik i 4 veckor, första gången i 3an .. Vi har 8veckors praktik i 3an. 4 veckor på hösten och 4 veckor på våran. Jag var på neurokirurgen på sahlgrenska sjukhus.. Jag trivdes där otroligt bra, det var helt underbar personal som man kunde prata med om allt. Det var kul att komma ut och se hur det funkar att jobba på ett stort sjukhus. På min avdelning var det innan och efter operation som vi tog hand om patienterna. Åldern på patienterna var från 16 och uppåt. Man blev lite ledsen över att se så unga människor som råkar ut för skallskador av olika slag. Det berör en när man ser patienter som är i ens egna ålder som har ont och inte kan göra något åt det. Bara få smärtlindring. Vissa var svårt skallskadade, det var hemskt att se.. :(
Fick vara med på operation av osteom, tumör på skallbenet.

Nu är det skolan som gäller för mig.. Det blir mycket nu att göra i 3an eftersom vi har praktik till våren också.



RSS 2.0